Island Flag

Islands Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Islandske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Islands konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Islandske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Islands konsulat i Trondheim. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Islands konsulat.

Islands Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Iceland in Trondheim, Norway - Osloveien 23 - 7018 Trondheim - Norway

Telefonnummer:

(+47) 93 43 90 00

Faksnummer:

E-post:

kent@mellifero.no

Nettsted:

Konsul:

Kent Thomas Hagenstad Ranum

Åpningstider:

By appointment

Islands konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Islandske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Islandske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Islands konsulat i Trondheim er overordnet av Kent Thomas Hagenstad Ranum , Islands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Islandske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Islands konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Islands Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Islandske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Islands konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Islands konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Haugesund, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Islandske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Islandske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Islandske ambassade i Norge Islands Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Islands konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Islandske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Island - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Islands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 93 43 90 00 eller e-post kent@mellifero.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Islandske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Islandske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.