Island Flag

Islands Konsulat i Haugesund

Norge Flag

Islandske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Islands konsulat i Haugesund. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Islandske ambassaden.

Islands Konsulat i Norge
Icelandic Consulate in Haugesund, Norway Smedasundet 97B 5501 Haugesund Norway

Telefonnummer:

(+47) 5270 1200

Faksnummer:

(+47) 5270 1211

E-post:

consulate.iceland@hagland.com

Nettsted:

Konsul:

Mr Arne W. Aanensen

Åpningstider:

Islands konsulat er en bilateral oppgave i Haugesund og promoterer Islandske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Islandske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Islands konsulat i Haugesund er overordnet av Mr Arne W. Aanensen , Islands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Islandske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Islands konsulat i Haugesund kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Islands Konsulat i Haugesund

Langt vekke fra konsulatet i Haugesund?

Da kan det kan hende at det finnes mer Islandske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Islands konsulat i Haugesund kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Islands konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Haugesund, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Islandske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Haugesund eller noen andre Islandske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Islandske ambassade i Norge Islands Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Islands konsulat i Haugesund

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Islandske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Island - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Islands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 5270 1200 eller e-post consulate.iceland@hagland.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Islandske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Islandske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.