Romania Flag

Romanias Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Rumenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Romanias konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Rumenske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Romanias konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Romanias konsulat.

Romanias Konsulat i Norge
Romanian Consulate in Stavanger, Norway Svanholmen 2, N 4033 Forus Norway

Telefonnummer:

(+47) 51 20 19 51 (+47) 954 95 040

Faksnummer:

(+47) 51 20 19 57

E-post:

david.ottesen@ziebel.biz

Nettsted:

Konsul:

Mr David S. Ottesen

Åpningstider:

Romanias konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Rumenske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Rumenske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Romanias konsulat i Stavanger er overordnet av Mr David S. Ottesen , Romanias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Rumenske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Romanias konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Romanias Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Rumenske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Romanias konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Romanias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand og Stavanger

Den Rumenske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Rumenske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Rumenske ambassade i Norge Romanias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Romanias konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Rumenske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Romania - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Romanias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 51 20 19 51 (+47) 954 95 040 eller e-post david.ottesen@ziebel.biz

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Rumenske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Rumenske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.