Romania Flag

Romanias Konsulat i Kristiansand

Norge Flag

Rumenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Romanias konsulat i Kristiansand. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Rumenske ambassaden.

Romanias Konsulat i Norge
Romanian Consulate in Kristiansand, Norway Kristian IVes gate 12 P.O. Box 269 Kristiansand Norway

Telefonnummer:

(+47) 38 12 39 70 (+47) 932 07 377

Faksnummer:

(+47) 38 12 39 79

E-post:

fred@kristiansand-chamber.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Fred Bjerke

Åpningstider:

Romanias konsulat er en bilateral oppgave i Kristiansand og promoterer Rumenske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Rumenske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Romanias konsulat i Kristiansand er overordnet av Mr Fred Bjerke , Romanias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Rumenske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Romanias konsulat i Kristiansand kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Romanias Konsulat i Kristiansand

Langt vekke fra konsulatet i Kristiansand?

Da kan det kan hende at det finnes mer Rumenske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Romanias konsulat i Kristiansand kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Romanias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand og Stavanger

Den Rumenske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Kristiansand eller noen andre Rumenske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Rumenske ambassade i Norge Romanias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Romanias konsulat i Kristiansand

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Rumenske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Romania - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Romanias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 38 12 39 70 (+47) 932 07 377 eller e-post fred@kristiansand-chamber.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Rumenske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Rumenske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.