Romania Flag

Den Rumenske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Rumenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Rumenske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Rumenske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Romanias ambassade.

Romanias Ambassade i Norge
Romanian Embassy in Oslo, Norway Oscars gate 51 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 44 15 12 (+47) 22 56 12 37

Faksnummer:

(+47) 22 43 16 74

E-post:

oslo@mae.ro

Nettsted:

oslo.mae.ro

Ambassadør:

Daniel Ionita

Åpningstider:

Den Rumenske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Rumenske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Rumenske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Romanias ambassade i Oslo er overordnet av Daniel Ionita , Romanias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Rumenske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Romanias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Rumenske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Rumenske ambassade i Oslo?

Mange Rumenske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Romanias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand og Stavanger

Søk etter hotell i nærheten av Romanias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Rumenske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Romania - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Rumenske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 44 15 12 (+47) 22 56 12 37 eller e-post oslo@mae.ro


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Rumenske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Romania .

Tjenester tilbys også for Rumenske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Rumenske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Romanias ambassade direkte på tlf (+47) 22 44 15 12 (+47) 22 56 12 37 eller e-post oslo@mae.ro