Storbritannia Flag

Storbritannias Konsulat i Tromsø

Norge Flag

Britiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Storbritannias konsulat i Tromsø. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Britiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Storbritannias konsulat i Tromsø. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Storbritannias konsulat.

Storbritannias Konsulat i Norge
British Honorary Consulate in Tromso, Norway - c/o Mackes elbryggeri AS - P.O. Box 6142 - 9291 Tromso - Norway

Telefonnummer:

_

Faksnummer:

E-post:

ragnhild.fagerelv@mack.no

Nettsted:

www.gov.uk/world/norway

Konsul:

Mr Haakon Bredrup

Åpningstider:

By appointment

Storbritannias konsulat er en bilateral oppgave i Tromsø og promoterer Britiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Britiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Storbritannias konsulat i Tromsø er overordnet av Mr Haakon Bredrup , Storbritannias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Britiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Storbritannias konsulat i Tromsø kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Storbritannias Konsulat i Tromsø

Langt vekke fra konsulatet i Tromsø?

Da kan det kan hende at det finnes mer Britiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Storbritannias konsulat i Tromsø kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Storbritannias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Britiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Tromsø eller noen andre Britiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Britiske ambassade i Norge Storbritannias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Storbritannias konsulat i Tromsø

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Britiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Storbritannia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Storbritannias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon _ eller e-post ragnhild.fagerelv@mack.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Britiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Britiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.