Storbritannia Flag

Storbritannias Konsulat i Bergen

Norge Flag

Britiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Storbritannias konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Britiske ambassaden.

Storbritannias Konsulat i Norge
British Consulate in Bergen, Norway evre Ole Bulls plass 1 - 2nd floor Postboks 273 5804 Bergen Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 36 78 10

Faksnummer:

(+47) 55 36 78 11

E-post:

consul@broadpark.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Rolf Christen Hestness

Åpningstider:

Storbritannias konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Britiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Britiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Storbritannias konsulat i Bergen er overordnet av Mr Rolf Christen Hestness , Storbritannias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Britiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Storbritannias konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Storbritannias Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Britiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Storbritannias konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Storbritannias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Britiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Britiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Britiske ambassade i Norge Storbritannias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Storbritannias konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Britiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Storbritannia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Storbritannias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 36 78 10 eller e-post consul@broadpark.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Britiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Britiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.