Storbritannia Flag

Den Britiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Britiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Britiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Britiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Storbritannias ambassade.

Storbritannias Ambassade i Norge
British Embassy in Oslo, Norway Thomas Heftyes gate 8 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 13 27 00

Faksnummer:

(+47) 23 13 27 41

E-post:

britemb@online.no

Nettsted:

ukinnorway.fco.gov.uk

Ambassadør:

Mrs Jane Owen

Åpningstider:

08.30-16.00

Den Britiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Britiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Britiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Storbritannias ambassade i Oslo er overordnet av Mrs Jane Owen , Storbritannias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Britiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Storbritannias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Britiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Britiske ambassade i Oslo?

Mange Britiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Storbritannias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Bodø, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Storbritannias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Britiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Storbritannia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Britiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 13 27 00 eller e-post britemb@online.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Britiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Storbritannia .

Tjenester tilbys også for Britiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Britiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Storbritannias ambassade direkte på tlf (+47) 23 13 27 00 eller e-post britemb@online.no