Hellas Flag

Hellass Konsulat i Bergen

Norge Flag

Greske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Hellass konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Greske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Hellass konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Hellass konsulat.

Hellass Konsulat i Norge
Greek Honorary Consulate in Bergen, Norway - Henschien Insurance Services Ltd. AS - Fortunen 1, 5013 Bergen - Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 38 98 00

Faksnummer:

(+47) 55 38 98 01

E-post:

firmapost@henschien.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Hans-Petter Henschien

Åpningstider:

Hellass konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Greske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Greske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Hellass konsulat i Bergen er overordnet av Mr Hans-Petter Henschien , Hellass Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Greske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Hellass konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Hellass Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Greske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Hellass konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Hellass konsulatet nærmest deg: Bergen

Den Greske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Greske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Greske ambassade i Norge Hellass Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Hellass konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Greske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Hellas - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Hellass konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 38 98 00 eller e-post firmapost@henschien.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Greske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Greske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.