Hellas Flag

Den Greske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Greske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Greske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Greske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Hellass ambassade.

Hellass Ambassade i Norge
Greek Embassy in Oslo, Norway Nobels gate 45 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 44 27 28 (+47) 22 43 12 21

Faksnummer:

(+47) 22 56 00 72

E-post:

gremb.osl@mfa.gr gremb@online.no

Nettsted:

www.mfa.gr/oslo

Ambassadør:

Mr Antonios Vlavianos

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Greske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Greske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Greske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Hellass ambassade i Oslo er overordnet av Mr Antonios Vlavianos , Hellass Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Greske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Hellass ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Greske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Greske ambassade i Oslo?

Mange Greske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Hellass konsulatet nærmest deg: Bergen

Søk etter hotell i nærheten av Hellass ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Greske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Hellas - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Greske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 44 27 28 (+47) 22 43 12 21 eller e-post gremb.osl@mfa.gr gremb@online.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Greske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Hellas .

Tjenester tilbys også for Greske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Greske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Hellass ambassade direkte på tlf (+47) 22 44 27 28 (+47) 22 43 12 21 eller e-post gremb.osl@mfa.gr gremb@online.no