Slovakia Flag

Slovakias Konsulat i Drammen

Norge Flag

Slovakiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Slovakias konsulat i Drammen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Slovakiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Slovakias konsulat i Drammen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Slovakias konsulat.

Slovakias Konsulat i Norge
Slovakian Honprary Consulate in Drammen, Norway - Solstad Gard - 1340 Skui - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 38 33 38 & (+47) 90154458

Faksnummer:

(+47) 22 83 33 39

E-post:

zuzanaow@online.no

Nettsted:

www.mzv.sk/oslo

Konsul:

Zuzana Opavske Wahl

Åpningstider:

By appointment

Slovakias konsulat er en bilateral oppgave i Drammen og promoterer Slovakiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Slovakiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Slovakias konsulat i Drammen er overordnet av Zuzana Opavske Wahl , Slovakias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Slovakiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Slovakias konsulat i Drammen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Slovakias Konsulat i Drammen

Langt vekke fra konsulatet i Drammen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Slovakiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Slovakias konsulat i Drammen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Slovakias konsulatet nærmest deg: Bergen, Drammen og Trondheim

Den Slovakiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Drammen eller noen andre Slovakiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Slovakiske ambassade i Norge Slovakias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Slovakias konsulat i Drammen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Slovakiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Slovakia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Slovakias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 38 33 38 & (+47) 90154458 eller e-post zuzanaow@online.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Slovakiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Slovakiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.