Slovakia Flag

Den Slovakiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Slovakiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Slovakiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Slovakiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Slovakias ambassade.

Slovakias Ambassade i Norge
Slovakian Embassy in Oslo, Norway Thomas Heftyes gate 24 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 04 94 70

Faksnummer:

(+47) 22 04 94 74

E-post:

emb.oslo@mzv.sk

Nettsted:

www.mzv.sk/oslo

Ambassadør:

Mr Frantisek Kasicky

Åpningstider:

Mon-Thu: 08.00-16.30 Fri: 08.00-14.00

Den Slovakiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Slovakiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Slovakiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Slovakias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Frantisek Kasicky , Slovakias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Slovakiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Slovakias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Slovakiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Slovakiske ambassade i Oslo?

Mange Slovakiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Slovakias konsulatet nærmest deg: Bergen, Drammen og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Slovakias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Slovakiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Slovakia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Slovakiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 04 94 70 eller e-post emb.oslo@mzv.sk


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Slovakiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Slovakia .

Tjenester tilbys også for Slovakiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Slovakiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Slovakias ambassade direkte på tlf (+47) 22 04 94 70 eller e-post emb.oslo@mzv.sk