Latvia Flag

Latvias Konsulat i Tromsø

Norge Flag

Latvias diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Latvias konsulat i Tromsø. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Latvias ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Latvias konsulat i Tromsø. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Latvias konsulat.

Latvias Konsulat i Norge
Latvian Consulate in Tromso, Norway Sjolundveien 7 P.O. Box 2504 9267 Tromso Norway

Telefonnummer:

(+47) 77 60 01 00 (+47) 90 01 10 40

Faksnummer:

(+47) 77 61 23 44

E-post:

kb@kongsnes.no kbk@dcfu.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Kere-Bjorn Kongsnes

Åpningstider:

Latvias konsulat er en bilateral oppgave i Tromsø og promoterer Latvias interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Latvias konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Latvias konsulat i Tromsø er overordnet av Mr Kere-Bjorn Kongsnes , Latvias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Latvias konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Latvias konsulat i Tromsø kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Latvias Konsulat i Tromsø

Langt vekke fra konsulatet i Tromsø?

Da kan det kan hende at det finnes mer Latvias konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Latvias konsulat i Tromsø kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Latvias konsulatet nærmest deg: Bergen, Kristiansand, Kristiansund, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Latvias ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Tromsø eller noen andre Latvias konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Latvias ambassade i Norge Latvias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Latvias konsulat i Tromsø

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Latvias Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Latvia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Latvias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 77 60 01 00 (+47) 90 01 10 40 eller e-post kb@kongsnes.no kbk@dcfu.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Latvias konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Latvias konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.