Latvia Flag

Latvias Konsulat i Kristiansund

Norge Flag

Latvias diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Latvias konsulat i Kristiansund. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Latvias ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Latvias konsulat i Kristiansund. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Latvias konsulat.

Latvias Konsulat i Norge
Latvian Consulate in Kristiansund, Norway Ole Jullums gate 17 6510 Kristiansund N. Norway

Telefonnummer:

(+47) 71 67 33 34

Faksnummer:

(+47) 71 67 33 36

E-post:

rogak@frisurf.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Roger Arild Kjel

Åpningstider:

Latvias konsulat er en bilateral oppgave i Kristiansund og promoterer Latvias interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Latvias konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Latvias konsulat i Kristiansund er overordnet av Mr Roger Arild Kjel , Latvias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Latvias konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Latvias konsulat i Kristiansund kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Latvias Konsulat i Kristiansund

Langt vekke fra konsulatet i Kristiansund?

Da kan det kan hende at det finnes mer Latvias konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Latvias konsulat i Kristiansund kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Latvias konsulatet nærmest deg: Bergen, Kristiansand, Kristiansund, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Latvias ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Kristiansund eller noen andre Latvias konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Latvias ambassade i Norge Latvias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Latvias konsulat i Kristiansund

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Latvias Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Latvia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Latvias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 71 67 33 34 eller e-post rogak@frisurf.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Latvias konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Latvias konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.