Litauen Flag

Litauens Konsulat i Tønsberg

Norge Flag

Litauisk diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Litauens konsulat i Tønsberg. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Litauisk ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Litauens konsulat i Tønsberg. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Litauens konsulat.

Litauens Konsulat i Norge
Lithuanian Consulate in Tonsberg, Norway Fjordgaten 13 Postboks 2444 3104 Tensberg Norway

Telefonnummer:

(+47) (33) 354 200

Faksnummer:

(+47) (33) 354 201

E-post:

trond.asplin@longtraders.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Trond Reinhold Asplin

Åpningstider:

Litauens konsulat er en bilateral oppgave i Tønsberg og promoterer Litauisk interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Litauisk konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Litauens konsulat i Tønsberg er overordnet av Mr Trond Reinhold Asplin , Litauens Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Litauisk konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Litauens konsulat i Tønsberg kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Litauens Konsulat i Tønsberg

Langt vekke fra konsulatet i Tønsberg?

Da kan det kan hende at det finnes mer Litauisk konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Litauens konsulat i Tønsberg kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Litauens konsulatet nærmest deg: Bergen, Bodø, Kristiansand, Skien, Stavanger, Tønsberg og Trondheim

Den Litauisk ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Tønsberg eller noen andre Litauisk konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Litauisk ambassade i Norge Litauens Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Litauens konsulat i Tønsberg

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Litauisk Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Litauen - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Litauens konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) (33) 354 200 eller e-post trond.asplin@longtraders.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Litauisk konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Litauisk konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.