Litauen Flag

Litauens Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Litauisk diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Litauens konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Litauisk ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Litauens konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Litauens konsulat.

Litauens Konsulat i Norge
Lithuanian Honorary Consulate in Stavanger, Norway - c/o Flinke folk AS - Madlastokken 5 - 4042 Hafrsfjord - Norway

Telefonnummer:

(+47) 952 33 831

Faksnummer:

E-post:

tor.alm@flinkefolk.com

Nettsted:

no.mfa.lt

Konsul:

Tor Alm

Åpningstider:

By appointment

Litauens konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Litauisk interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Litauisk konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Litauens konsulat i Stavanger er overordnet av Tor Alm , Litauens Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Litauisk konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Litauens konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Litauens Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Litauisk konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Litauens konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Litauens konsulatet nærmest deg: Bergen, Bodø, Kristiansand, Skien, Stavanger, Tønsberg og Trondheim

Den Litauisk ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Litauisk konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Litauisk ambassade i Norge Litauens Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Litauens konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Litauisk Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Litauen - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Litauens konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 952 33 831 eller e-post tor.alm@flinkefolk.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Litauisk konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Litauisk konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.