Kroatia Flag

Kroatias Konsulat i Tromsø

Norge Flag

Kroatiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Kroatias konsulat i Tromsø. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Kroatiske ambassaden.

Kroatias Konsulat i Norge
Honorary Consulate of Croatia in Tromso, Norway - Brinkveien 47 - 9012 Tromso - Norway

Telefonnummer:

(+47) 97 02 89 66

Faksnummer:

E-post:

kopetter@gmail.com

Nettsted:

no.mvep.hr

Konsul:

Kjell Olav Pettersen

Åpningstider:

By appointment

Kroatias konsulat er en bilateral oppgave i Tromsø og promoterer Kroatiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kroatiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kroatias konsulat i Tromsø er overordnet av Kjell Olav Pettersen , Kroatias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kroatiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Kroatias konsulat i Tromsø kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kroatias Konsulat i Tromsø

Langt vekke fra konsulatet i Tromsø?

Da kan det kan hende at det finnes mer Kroatiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Kroatias konsulat i Tromsø kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kroatias konsulatet nærmest deg: Bergen, Tromsø og Trondheim

Den Kroatiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Tromsø eller noen andre Kroatiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Kroatiske ambassade i Norge Kroatias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Kroatias konsulat i Tromsø

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Kroatiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kroatia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Kroatias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 97 02 89 66 eller e-post kopetter@gmail.com

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Kroatiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Kroatiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.