Kroatia Flag

Den Kroatiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Kroatiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Kroatiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Kroatiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Kroatias ambassade.

Kroatias Ambassade i Norge
Croatian Embassy in Oslo, Norway - Drammensveien 82 - 0244 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 01 40 50

Faksnummer:

(+47) 23 01 40 60

E-post:

croemb.oslo@mvep.hr

Nettsted:

no.mvep.hr

Ambassadør:

Ms Andrea Gustovic - Ercegovac

Åpningstider:

08.30-16.30

Den Kroatiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Kroatiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kroatiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kroatias ambassade i Oslo er overordnet av Ms Andrea Gustovic - Ercegovac , Kroatias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kroatiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Kroatias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kroatiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Kroatiske ambassade i Oslo?

Mange Kroatiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kroatias konsulatet nærmest deg: Bergen, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Kroatias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Kroatiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kroatia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Kroatiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 01 40 50 eller e-post croemb.oslo@mvep.hr


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Kroatiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Kroatia .

Tjenester tilbys også for Kroatiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Kroatiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Kroatias ambassade direkte på tlf (+47) 23 01 40 50 eller e-post croemb.oslo@mvep.hr