Belgia Flag

Belgias Konsulat i Bergen

Norge Flag

Belgiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Belgias konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Belgiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Belgias konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Belgias konsulat.

Belgias Konsulat i Norge
Belgian Honorary Consulate in Bergen, Norway - The Wideberg House, 2nd floor - Kanalveien, 11 - 5068 Bergen - Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 220 780

Faksnummer:

(+47) 55 139 925

E-post:

peter@namtvedt.no

Nettsted:

norway.diplomatie.belgium.be

Konsul:

Mr Peter B. Namtvedt Jr.

Åpningstider:

By appointment

Belgias konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Belgiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Belgiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Belgias konsulat i Bergen er overordnet av Mr Peter B. Namtvedt Jr. , Belgias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Belgiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Belgias konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Belgias Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Belgiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Belgias konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Belgias konsulatet nærmest deg: Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Belgiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Belgiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Belgiske ambassade i Norge Belgias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Belgias konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Belgiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Belgia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Belgias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 220 780 eller e-post peter@namtvedt.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Belgiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Belgiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.