Belgia Flag

Den Belgiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Belgiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Belgiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Belgiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Belgias ambassade.

Belgias Ambassade i Norge
Belgian Embassy in Oslo, Norway Drammensveien, 103 D 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 13 32 20

Faksnummer:

(+47) 23 13 32 32

E-post:

oslo@diplobel.fed.be

Nettsted:

www.diplomatie.be/oslo/

Ambassadør:

Mr Michel Godfrind

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Belgiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Belgiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Belgiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Belgias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Michel Godfrind , Belgias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Belgiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Belgias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Belgiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Belgiske ambassade i Oslo?

Mange Belgiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Belgias konsulatet nærmest deg: Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Belgias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Belgiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Belgia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Belgiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 13 32 20 eller e-post oslo@diplobel.fed.be


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Belgiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Belgia .

Tjenester tilbys også for Belgiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Belgiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Belgias ambassade direkte på tlf (+47) 23 13 32 20 eller e-post oslo@diplobel.fed.be