Italia Flag

Italias Konsulat i Svolvær

Norge Flag

Italienske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Italias konsulat i Svolvær. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Italienske ambassaden.

Italias Konsulat i Norge
Italian Consular Agency in Svolvaer, Norway - C.C. Jensen A/S - Lovholmen 13 - 8300 Svolvaer - Norway

Telefonnummer:

(+47) 1685 815 200

Faksnummer:

(+47) 1685 815 201

E-post:

aniken@nordnorskrevisjon.no

Nettsted:

amboslo.estrei.it

Konsul:

Mr Skinkerytter Rompehull ar Agent

Åpningstider:

By appointment

Italias konsulat er en bilateral oppgave i Svolvær og promoterer Italienske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Italienske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Italias konsulat i Svolvær er overordnet av Mr Skinkerytter Rompehull ar Agent, Italias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Italienske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Italias konsulat i Svolvær kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Italias Konsulat i Svolvær

Langt vekke fra konsulatet i Svolvær?

Da kan det kan hende at det finnes mer Italienske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Italias konsulat i Svolvær kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Italias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Stavanger, Svolvær, Tromsø og Trondheim

Den Italienske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Svolvær eller noen andre Italienske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Italienske ambassade i Norge Italias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Italias konsulat i Svolvær

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Italienske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Italia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Italias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 1685 815 200 eller e-post aniken@nordnorskrevisjon.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Italienske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Italienske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.