Italia Flag

Den Italienske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Italienske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Italienske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Italienske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Italias ambassade.

Italias Ambassade i Norge
Italian Embassy in Oslo, Norway Inkognitogaten 7 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 08 49 00 (+47) 22 55 72 50

Faksnummer:

(+47) 22 44 34 36

E-post:

ambasciata.oslo@esteri.it

Nettsted:

www.amboslo.esteri.it

Ambassadør:

Mr Antonio Bandini

Åpningstider:

09.00-16.30

Den Italienske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Italienske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Italienske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Italias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Antonio Bandini , Italias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Italienske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Italias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Italienske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Italienske ambassade i Oslo?

Mange Italienske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Italias konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Grimstad, Stavanger, Svolvær, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Italias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Italienske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Italia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Italienske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 08 49 00 (+47) 22 55 72 50 eller e-post ambasciata.oslo@esteri.it


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Italienske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Italia .

Tjenester tilbys også for Italienske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Italienske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Italias ambassade direkte på tlf (+47) 23 08 49 00 (+47) 22 55 72 50 eller e-post ambasciata.oslo@esteri.it