Estland Flag

Estlands Konsulat i Bergen

Norge Flag

Estonias diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Estlands konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Estonias ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Estlands konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Estlands konsulat.

Estlands Konsulat i Norge
Estonian Honorary Consulate in Bergen, Norway - Fleslandsvika 22 - 5258 Blomsterdalen - Norway

Telefonnummer:

(+47) 911 83 895

Faksnummer:

E-post:

karin.ellis@mfa.ee

Nettsted:

www.estemb.no

Konsul:

Mrs Karin Ellis

Åpningstider:

By appointment

Estlands konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Estonias interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Estonias konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Estlands konsulat i Bergen er overordnet av Mrs Karin Ellis , Estlands Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Estonias konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Estlands konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Estlands Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Estonias konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Estlands konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Estlands konsulatet nærmest deg: Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Estonias ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Estonias konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Estonias ambassade i Norge Estlands Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Estlands konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Estonias Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Estland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Estlands konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 911 83 895 eller e-post karin.ellis@mfa.ee

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Estonias konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Estonias konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.