Estland Flag

Den Estonias Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Estonias diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Estonias ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Estonias ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Estlands ambassade.

Estlands Ambassade i Norge
Estonian Embassy in Oslo, Norway Parkveien 51A 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 00 70

Faksnummer:

(+47) 22 54 00 71

E-post:

embassy.oslo@mfa.ee

Nettsted:

www.estemb.no

Ambassadør:

Mr Simmu Tiik

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Estonias ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Estonias interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Estonias ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Estlands ambassade i Oslo er overordnet av Mr Simmu Tiik , Estlands Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Estonias ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Estlands ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Estonias Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Estonias ambassade i Oslo?

Mange Estonias konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Estlands konsulatet nærmest deg: Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Estlands ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Estonias ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Estland - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Estonias ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 00 70 eller e-post embassy.oslo@mfa.ee


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Estonias ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Estland .

Tjenester tilbys også for Estonias statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Estonias nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Estlands ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 00 70 eller e-post embassy.oslo@mfa.ee