Chile Flag

Chiles Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Chilenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Chiles konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Chilenske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Chiles konsulat i Trondheim. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Chiles konsulat.

Chiles Konsulat i Norge
Chilean Honorary Consulate in Trondheim, Norway - H.O. Christiansensvei 12 - 7048 Trondheim - Norway

Telefonnummer:

(+47) 73 80 49 00

Faksnummer:

E-post:

odd.magne.rodseth@aquagen.no

Nettsted:

chile.gob.cl/noruega/

Konsul:

Odd Magne Rodseth

Åpningstider:

By appointment

Chiles konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Chilenske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Chilenske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Chiles konsulat i Trondheim er overordnet av Odd Magne Rodseth , Chiles Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Chilenske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Chiles konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Chiles Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Chilenske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Chiles konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Chiles konsulatet nærmest deg: Oslo og Trondheim

Den Chilenske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Chilenske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Chilenske ambassade i Norge Chiles Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Chiles konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Chilenske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Chile - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Chiles konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 73 80 49 00 eller e-post odd.magne.rodseth@aquagen.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Chilenske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Chilenske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.