Chile Flag

Den Chilenske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Chilenske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Chilenske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Chilenske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Chiles ambassade.

Chiles Ambassade i Norge
Chilean Embassy in Oslo, Norway Meltzers gate 5 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 44 89 55 (+47) 22 55 69 10

Faksnummer:

(+47) 22 44 24 21

E-post:

echile.noruega@minrel.gov.cl norway@minrel.gov.cl

Nettsted:

chileabroad.gov.cl/noruega/

Ambassadør:

Mr Juan Anobal Barroa Garcia

Åpningstider:

09.00-18.00

Den Chilenske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Chilenske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Chilenske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Chiles ambassade i Oslo er overordnet av Mr Juan Anobal Barroa Garcia , Chiles Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Chilenske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Chiles ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Chilenske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Chilenske ambassade i Oslo?

Mange Chilenske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Chiles konsulatet nærmest deg: Oslo og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Chiles ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Chilenske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Chile - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Chilenske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 44 89 55 (+47) 22 55 69 10 eller e-post echile.noruega@minrel.gov.cl norway@minrel.gov.cl


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Chilenske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Chile .

Tjenester tilbys også for Chilenske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Chilenske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Chiles ambassade direkte på tlf (+47) 22 44 89 55 (+47) 22 55 69 10 eller e-post echile.noruega@minrel.gov.cl norway@minrel.gov.cl