Sveits Flag

Sveitss Konsulat i Bergen

Norge Flag

Sveitsiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Sveitss konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Sveitsiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Sveitss konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sveitss konsulat.

Sveitss Konsulat i Norge
Swiss Honorary Consulate in Bergen, Norway - PB 83 - 5787 Lofthus - Norway

Telefonnummer:

(+47) 53 67 00 00 & (+47) 93 04 87 73

Faksnummer:

E-post:

lofthus@honrep.ch

Nettsted:

Konsul:

Barbara Zanoni Utne

Åpningstider:

By appointment

Sveitss konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Sveitsiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Sveitsiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sveitss konsulat i Bergen er overordnet av Barbara Zanoni Utne , Sveitss Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Sveitsiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Sveitss konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sveitss Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Sveitsiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Sveitss konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sveitss konsulatet nærmest deg: Arendal og Bergen

Den Sveitsiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Sveitsiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Sveitsiske ambassade i Norge Sveitss Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Sveitss konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Sveitsiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sveits - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Sveitss konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 53 67 00 00 & (+47) 93 04 87 73 eller e-post lofthus@honrep.ch

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Sveitsiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Sveitsiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.