Sveits Flag

Den Sveitsiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Sveitsiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Sveitsiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Sveitsiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sveitss ambassade.

Sveitss Ambassade i Norge
Swiss Embassy in Oslo, Norway - Oscars gate 29 - 0244 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 23 90

Faksnummer:

E-post:

osl.vertretung@eda.admin.ch

Nettsted:

www.eda.admin.ch/oslo

Ambassadør:

Mr Alain-Denis Henchoz

Åpningstider:

Den Sveitsiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Sveitsiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Sveitsiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sveitss ambassade i Oslo er overordnet av Mr Alain-Denis Henchoz , Sveitss Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Sveitsiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Sveitss ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sveitsiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Sveitsiske ambassade i Oslo?

Mange Sveitsiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sveitss konsulatet nærmest deg: Arendal og Bergen

Søk etter hotell i nærheten av Sveitss ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Sveitsiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sveits - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Sveitsiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 23 90 eller e-post osl.vertretung@eda.admin.ch


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Sveitsiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Sveits .

Tjenester tilbys også for Sveitsiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Sveitsiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Sveitss ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 23 90 eller e-post osl.vertretung@eda.admin.ch