Guatemala Flag

Guatemalas Konsulat i Oslo

Norge Flag

Guatemalanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Guatemalas konsulat i Oslo. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Guatemalanske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Guatemalas konsulat i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Guatemalas konsulat.

Guatemalas Konsulat i Norge
Guatemalan Honorary Consulate in Oslo, Norway - Grensen 8 - 0159 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 900 36 003

Faksnummer:

E-post:

oj@sandven.no

Nettsted:

Konsul:

Olav J. Sandven

Åpningstider:

By appointment

Guatemalas konsulat er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Guatemalanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Guatemalanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Guatemalas konsulat i Oslo er overordnet av Olav J. Sandven , Guatemalas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Guatemalanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Guatemalas konsulat i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Guatemalas Konsulat i Oslo

Langt vekke fra konsulatet i Oslo?

Da kan det kan hende at det finnes mer Guatemalanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Guatemalas konsulat i Oslo kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Guatemalas konsulatet nærmest deg: Oslo

Den Guatemalanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Oslo eller noen andre Guatemalanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Guatemalanske ambassade i Norge Guatemalas Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Guatemalas konsulat i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Guatemalanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Guatemala - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Guatemalas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 900 36 003 eller e-post oj@sandven.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Guatemalanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Guatemalanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.