Guatemala Flag

Den Guatemalanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Guatemalanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Guatemalanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Guatemalanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Guatemalas ambassade.

Guatemalas Ambassade i Norge
Guatemalan Embassy in Oslo, Norway Drammensveien 126B 0277 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 55 60 04

Faksnummer:

E-post:

guatemala@guate.no

Nettsted:

Ambassadør:

Mrs Marta Eulalia Estrada Xicara De Leiva

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Guatemalanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Guatemalanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Guatemalanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Guatemalas ambassade i Oslo er overordnet av Mrs Marta Eulalia Estrada Xicara De Leiva , Guatemalas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Guatemalanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Guatemalas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Guatemalanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Guatemalanske ambassade i Oslo?

Mange Guatemalanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Guatemalas konsulatet nærmest deg: Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Guatemalas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Guatemalanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Guatemala - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Guatemalanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 55 60 04 eller e-post guatemala@guate.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Guatemalanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Guatemala .

Tjenester tilbys også for Guatemalanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Guatemalanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Guatemalas ambassade direkte på tlf (+47) 22 55 60 04 eller e-post guatemala@guate.no