Østerrike Flag

Østerrikes Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Østerrikske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Østerrikes konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Østerrikske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Østerrikes konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Østerrikes konsulat.

Østerrikes Konsulat i Norge
Austrian Honorary Consulate in Stavanger, Norway - Breiflatveien 18 - P.O.Box 8124 - 4069 Stavanger - Norway

Telefonnummer:

(+47) 51 90 88 30 & (+47) 51 90 81 00

Faksnummer:

(+47) 51 90 80 01

E-post:

eimund.nygaard@lyse.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Eimund Nygaard

Åpningstider:

Monday-Friday: 09.00-15.00

Østerrikes konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Østerrikske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Østerrikske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Østerrikes konsulat i Stavanger er overordnet av Mr Eimund Nygaard , Østerrikes Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Østerrikske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Østerrikes konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Østerrikes Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Østerrikske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Østerrikes konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Østerrikes konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Østerrikske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Østerrikske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Østerrikske ambassade i Norge Østerrikes Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Østerrikes konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Østerrikske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Østerrike - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Østerrikes konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 51 90 88 30 & (+47) 51 90 81 00 eller e-post eimund.nygaard@lyse.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Østerrikske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Østerrikske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.