Østerrike Flag

Den Østerrikske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Østerrikske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Østerrikske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Østerrikske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Østerrikes ambassade.

Østerrikes Ambassade i Norge
Austrian Embassy in Oslo, Norway - Thomas Heftyes gate 21 - 0244 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 02 00

Faksnummer:

(+47) 22 55 43 61

E-post:

oslo-ob@bmeia.gv.at

Nettsted:

www.bmeia.gv.at/oeb-oslo/

Ambassadør:

Mag. Wilhelm Maximilian Donko

Åpningstider:

Den Østerrikske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Østerrikske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Østerrikske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Østerrikes ambassade i Oslo er overordnet av Mag. Wilhelm Maximilian Donko , Østerrikes Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Østerrikske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Østerrikes ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Østerrikske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Østerrikske ambassade i Oslo?

Mange Østerrikske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Østerrikes konsulatet nærmest deg: Aalesund, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Østerrikes ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Østerrikske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Østerrike - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Østerrikske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 02 00 eller e-post oslo-ob@bmeia.gv.at


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Østerrikske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Østerrike .

Tjenester tilbys også for Østerrikske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Østerrikske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Østerrikes ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 02 00 eller e-post oslo-ob@bmeia.gv.at