Tyrkia Flag

Tyrkias Konsulat i Bergen

Norge Flag

Tyrkiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Tyrkias konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Tyrkiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Tyrkias konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tyrkias konsulat.

Tyrkias Konsulat i Norge
Turkish Consulate General in Bergen, Norway Kirkeveien 45 5072 Bergen Norway

Telefonnummer:

(+47) 906 44 412

Faksnummer:

E-post:

btn@artesiacapital.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Bjorn Tore Njeten

Åpningstider:

Tyrkias konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Tyrkiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tyrkiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tyrkias konsulat i Bergen er overordnet av Mr Bjorn Tore Njeten , Tyrkias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tyrkiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Tyrkias konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tyrkias Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Tyrkiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Tyrkias konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tyrkias konsulatet nærmest deg: Bergen

Den Tyrkiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Tyrkiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Tyrkiske ambassade i Norge Tyrkias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Tyrkias konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Tyrkiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tyrkia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Tyrkias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 906 44 412 eller e-post btn@artesiacapital.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Tyrkiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Tyrkiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.