Tyrkia Flag

Den Tyrkiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Tyrkiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Tyrkiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Tyrkiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tyrkias ambassade.

Tyrkias Ambassade i Norge
Turkish Embassy in Oslo, Norway Halvdan Svartes gate 5 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 12 87 50

Faksnummer:

(+47) 22 55 62 63

E-post:

embassy.oslo@mfa.gov.tr

Nettsted:

www.oslo.be.mfa.gov.tr

Ambassadør:

K Sanivar Olgun

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Tyrkiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Tyrkiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tyrkiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tyrkias ambassade i Oslo er overordnet av K Sanivar Olgun , Tyrkias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tyrkiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Tyrkias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tyrkiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Tyrkiske ambassade i Oslo?

Mange Tyrkiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tyrkias konsulatet nærmest deg: Bergen

Søk etter hotell i nærheten av Tyrkias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Tyrkiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tyrkia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Tyrkiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 12 87 50 eller e-post embassy.oslo@mfa.gov.tr


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Tyrkiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Tyrkia .

Tjenester tilbys også for Tyrkiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Tyrkiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Tyrkias ambassade direkte på tlf (+47) 22 12 87 50 eller e-post embassy.oslo@mfa.gov.tr