Tsjekkisk Republikk Flag

Tsjekkisk Republikks Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Tsjekkiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Tsjekkisk Republikks konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Tsjekkiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Tsjekkisk Republikks konsulat i Trondheim. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tsjekkisk Republikks konsulat.

Tsjekkisk Republikks Konsulat i Norge
Czech Consulate in Trondheim, Norway Tungaveien 38 Postboks 1862 7440 Trondheim Norway

Telefonnummer:

(+47) 932 33 100

Faksnummer:

(+47) 73 92 00 85

E-post:

trondheim@honorary.mzv.cz

Nettsted:

Konsul:

Mr Oddvar Kristian Karlsen

Åpningstider:

Tsjekkisk Republikks konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Tsjekkiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tsjekkiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tsjekkisk Republikks konsulat i Trondheim er overordnet av Mr Oddvar Kristian Karlsen , Tsjekkisk Republikks Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tsjekkiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Tsjekkisk Republikks konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tsjekkisk Republikks Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Tsjekkiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Tsjekkisk Republikks konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tsjekkisk Republikks konsulatet nærmest deg: Bergen, Sjøvegan og Trondheim

Den Tsjekkiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Tsjekkiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Tsjekkiske ambassade i Norge Tsjekkisk Republikks Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Tsjekkisk Republikks konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Tsjekkiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tsjekkisk Republikk - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Tsjekkisk Republikks konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 932 33 100 eller e-post trondheim@honorary.mzv.cz

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Tsjekkiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Tsjekkiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.