Tsjekkisk Republikk Flag

Den Tsjekkiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Tsjekkiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Tsjekkiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Tsjekkiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tsjekkisk Republikks ambassade.

Tsjekkisk Republikks Ambassade i Norge
Czech Embassy in Oslo, Norway Fritzners gate 14 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 12 10 30 (+47) 22 12 10 31

Faksnummer:

(+47) 22 55 33 95

E-post:

oslo@embassy.mzv.cz

Nettsted:

www.mzv.cz/oslo

Ambassadør:

Dr Milan Dufek

Åpningstider:

08.00-16.00

Den Tsjekkiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Tsjekkiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tsjekkiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tsjekkisk Republikks ambassade i Oslo er overordnet av Dr Milan Dufek , Tsjekkisk Republikks Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tsjekkiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Tsjekkisk Republikks ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tsjekkiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Tsjekkiske ambassade i Oslo?

Mange Tsjekkiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tsjekkisk Republikks konsulatet nærmest deg: Bergen, Sjøvegan og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Tsjekkisk Republikks ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Tsjekkiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tsjekkisk Republikk - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Tsjekkiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 12 10 30 (+47) 22 12 10 31 eller e-post oslo@embassy.mzv.cz


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Tsjekkiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Tsjekkisk Republikk .

Tjenester tilbys også for Tsjekkiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Tsjekkiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Tsjekkisk Republikks ambassade direkte på tlf (+47) 22 12 10 30 (+47) 22 12 10 31 eller e-post oslo@embassy.mzv.cz