Kasakhstan Flag

Kasakhstans Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Kasakhstanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Kasakhstans konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Kasakhstanske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Kasakhstans konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Kasakhstans konsulat.

Kasakhstans Konsulat i Norge
Kazakh Consulate in Stavanger, Norway Arkitekt Eckhoffsgate 1 Postboks 130 4001 Stavanger Norway

Telefonnummer:

(+47) 51 51 67 37

Faksnummer:

(+47) 51 52 38 60

E-post:

post@rkk.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Ole Imsland

Åpningstider:

Kasakhstans konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Kasakhstanske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kasakhstanske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kasakhstans konsulat i Stavanger er overordnet av Mr Ole Imsland , Kasakhstans Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kasakhstanske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Kasakhstans konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kasakhstans Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Kasakhstanske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Kasakhstans konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kasakhstans konsulatet nærmest deg: Stavanger

Den Kasakhstanske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Kasakhstanske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Kasakhstanske ambassade i Norge Kasakhstans Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Kasakhstans konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Kasakhstanske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kasakhstan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Kasakhstans konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 51 51 67 37 eller e-post post@rkk.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Kasakhstanske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Kasakhstanske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.