Kasakhstan Flag

Den Kasakhstanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Kasakhstanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Kasakhstanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Kasakhstanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Kasakhstans ambassade.

Kasakhstans Ambassade i Norge
Kazakh Embassy in Oslo, Norway Nedre Vollgate 3 0255 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 42 06 40

Faksnummer:

(+47) 22 42 06 42

E-post:

oslo@mfa.kz

Nettsted:

www.kazembassy.no

Ambassadør:

Mr Nurlan Mussin, Charge dAffaires a.i.

Åpningstider:

08.00-16.00

Den Kasakhstanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Kasakhstanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Kasakhstanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Kasakhstans ambassade i Oslo er overordnet av Mr Nurlan Mussin, Charge dAffaires a.i., Kasakhstans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Kasakhstanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Kasakhstans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Kasakhstanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Kasakhstanske ambassade i Oslo?

Mange Kasakhstanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Kasakhstans konsulatet nærmest deg: Stavanger

Søk etter hotell i nærheten av Kasakhstans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Kasakhstanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Kasakhstan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Kasakhstanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 42 06 40 eller e-post oslo@mfa.kz


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Kasakhstanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Kasakhstan .

Tjenester tilbys også for Kasakhstanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Kasakhstanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Kasakhstans ambassade direkte på tlf (+47) 22 42 06 40 eller e-post oslo@mfa.kz