India Flag

Indias Konsulat i Trondheim

Norge Flag

Indiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Indias konsulat i Trondheim. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Indiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Indias konsulat i Trondheim. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Indias konsulat.

Indias Konsulat i Norge
Indian Consulate in Trondheim, Norway c/o Saupstad Physiotherapy Institut Postboks 9679 7478 Trondheim Norway

Telefonnummer:

(+47) 72 84 86 36 (+47) 934 20 212

Faksnummer:

E-post:

rita.kumar@ntnu.no

Nettsted:

Konsul:

Rita Kumar

Åpningstider:

Indias konsulat er en bilateral oppgave i Trondheim og promoterer Indiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Indiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Indias konsulat i Trondheim er overordnet av Rita Kumar , Indias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Indiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Indias konsulat i Trondheim kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Indias Konsulat i Trondheim

Langt vekke fra konsulatet i Trondheim?

Da kan det kan hende at det finnes mer Indiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Indias konsulat i Trondheim kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Indias konsulatet nærmest deg: Bergen og Trondheim

Den Indiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Trondheim eller noen andre Indiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Indiske ambassade i Norge Indias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Indias konsulat i Trondheim

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Indiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og India - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Indias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 72 84 86 36 (+47) 934 20 212 eller e-post rita.kumar@ntnu.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Indiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Indiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.