India Flag

Den Indiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Indiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Indiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Indiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Indias ambassade.

Indias Ambassade i Norge
Indian Embassy in Oslo, Norway Niels Juels gate 30 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 24 11 59 24 (+47) 24 11 59 25

Faksnummer:

(+47) 24 11 59 12

E-post:

amb.oslo@mea.gov.in hoc@indemb.no

Nettsted:

www.indemb.no

Ambassadør:

Mr Rajendra Kumar Tyagi

Åpningstider:

08.30-17.00

Den Indiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Indiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Indiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Indias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Rajendra Kumar Tyagi , Indias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Indiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Indias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Indiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Indiske ambassade i Oslo?

Mange Indiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Indias konsulatet nærmest deg: Bergen og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Indias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Indiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og India - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Indiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 24 11 59 24 (+47) 24 11 59 25 eller e-post amb.oslo@mea.gov.in hoc@indemb.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Indiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke India .

Tjenester tilbys også for Indiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Indiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Indias ambassade direkte på tlf (+47) 24 11 59 24 (+47) 24 11 59 25 eller e-post amb.oslo@mea.gov.in hoc@indemb.no