Filippinene Flag

Filippinenes Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Filippinske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Filippinenes konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Filippinske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Filippinenes konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Filippinenes konsulat.

Filippinenes Konsulat i Norge
Philippine Consulate in Stavanger, Norway Rudleveien 6 4070 Randaberg Norway

Telefonnummer:

(+47) 51 51 71 06 (+47) 418 55 742

Faksnummer:

E-post:

renee@senior.as

Nettsted:

Konsul:

Renee Saga Ikdal

Åpningstider:

Filippinenes konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Filippinske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Filippinske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Filippinenes konsulat i Stavanger er overordnet av Renee Saga Ikdal , Filippinenes Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Filippinske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Filippinenes konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Filippinenes Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Filippinske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Filippinenes konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Filippinenes konsulatet nærmest deg: Stavanger

Den Filippinske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Filippinske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Filippinske ambassade i Norge Filippinenes Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Filippinenes konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Filippinske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Filippinene - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Filippinenes konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 51 51 71 06 (+47) 418 55 742 eller e-post renee@senior.as

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Filippinske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Filippinske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.