Filippinene Flag

Den Filippinske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Filippinske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Filippinske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Filippinske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Filippinenes ambassade.

Filippinenes Ambassade i Norge
Philippine Embassy in Oslo, Norway Nedre Vollgate 4 0158 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 40 09 00

Faksnummer:

(+47) 22 41 74 01

E-post:

ambassador@philembassy.no

Nettsted:

www.philembassy.no

Ambassadør:

Mr Bayani S. Mercado

Åpningstider:

09.00-17.00

Den Filippinske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Filippinske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Filippinske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Filippinenes ambassade i Oslo er overordnet av Mr Bayani S. Mercado , Filippinenes Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Filippinske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Filippinenes ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Filippinske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Filippinske ambassade i Oslo?

Mange Filippinske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Filippinenes konsulatet nærmest deg: Stavanger

Søk etter hotell i nærheten av Filippinenes ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Filippinske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Filippinene - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Filippinske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 40 09 00 eller e-post ambassador@philembassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Filippinske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Filippinene .

Tjenester tilbys også for Filippinske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Filippinske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Filippinenes ambassade direkte på tlf (+47) 22 40 09 00 eller e-post ambassador@philembassy.no