Brasil Flag

Brasils Konsulat i Bergen

Norge Flag

Brasilianske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Brasils konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Brasilianske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Brasils konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Brasils konsulat.

Brasils Konsulat i Norge
Brazilian Honorary Consulate in Bergen, Norway - Edvard Griegsplass 1 - 5015 Bergen - Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 21 61 10

Faksnummer:

E-post:

olav.munch@grieghallen.no

Nettsted:

oslo.itamaraty.gov.br

Konsul:

Olav Munch

Åpningstider:

By appointment

Brasils konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Brasilianske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Brasilianske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Brasils konsulat i Bergen er overordnet av Olav Munch , Brasils Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Brasilianske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Brasils konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Brasils Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Brasilianske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Brasils konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Brasils konsulatet nærmest deg: Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Den Brasilianske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Brasilianske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Brasilianske ambassade i Norge Brasils Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Brasils konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Brasilianske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Brasil - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Brasils konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 21 61 10 eller e-post olav.munch@grieghallen.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Brasilianske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Brasilianske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.