Brasil Flag

Den Brasilianske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Brasilianske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Brasilianske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Brasilianske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Brasils ambassade.

Brasils Ambassade i Norge
Brazilian Embassy in Oslo, Norway Sigurd Syrs gate 4 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 07 30 (+47) 22 54 07 43

Faksnummer:

(+47) 22 44 39 64

E-post:

brasil@brasil.no office@brasil.no

Nettsted:

oslo.itamaraty.gov.br brasil.no

Ambassadør:

Mr Flavio Helmold Macieira

Åpningstider:

09.00-17.30

Den Brasilianske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Brasilianske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Brasilianske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Brasils ambassade i Oslo er overordnet av Mr Flavio Helmold Macieira , Brasils Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Brasilianske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Brasils ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Brasilianske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Brasilianske ambassade i Oslo?

Mange Brasilianske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Brasils konsulatet nærmest deg: Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim

Søk etter hotell i nærheten av Brasils ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Brasilianske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Brasil - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Brasilianske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 07 30 (+47) 22 54 07 43 eller e-post brasil@brasil.no office@brasil.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Brasilianske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Brasil .

Tjenester tilbys også for Brasilianske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Brasilianske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Brasils ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 07 30 (+47) 22 54 07 43 eller e-post brasil@brasil.no office@brasil.no