Canada Flag

Canadas Konsulat i Stavanger

Norge Flag

Canadiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Canadas konsulat i Stavanger. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Canadiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Canadas konsulat i Stavanger. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Canadas konsulat.

Canadas Konsulat i Norge
Canadian Honorary Consulate in Stavanger, Norway - Olav Kyrres gate 21 - Stavanger - Norway

Telefonnummer:

(+47) 51-82-29-00

Faksnummer:

(+47) 51-82-29-01

E-post:

snorre.haukali@kluge.no

Nettsted:

www.norway.gc.ca

Konsul:

Mr Snorre Haukali

Åpningstider:

By appointment

Canadas konsulat er en bilateral oppgave i Stavanger og promoterer Canadiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Canadiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Canadas konsulat i Stavanger er overordnet av Mr Snorre Haukali , Canadas Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Canadiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Canadas konsulat i Stavanger kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Canadas Konsulat i Stavanger

Langt vekke fra konsulatet i Stavanger?

Da kan det kan hende at det finnes mer Canadiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Canadas konsulat i Stavanger kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Canadas konsulatet nærmest deg: Stavanger

Den Canadiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Stavanger eller noen andre Canadiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Canadiske ambassade i Norge Canadas Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Canadas konsulat i Stavanger

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Canadiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Canada - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Canadas konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 51-82-29-00 eller e-post snorre.haukali@kluge.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Canadiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Canadiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.