Canada Flag

Den Canadiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Canadiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Canadiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Canadiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Canadas ambassade.

Canadas Ambassade i Norge
Canadian Embassy in Oslo, Norway Wergelandsveien 7 Oslo 0244 Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 99 53 00

Faksnummer:

(+47) 22 99 53 01

E-post:

oslo@international.gc.ca

Nettsted:

www.canadainternational.gc.ca/norway-norvege/

Ambassadør:

Mr David Sproule

Åpningstider:

08.30-16.00

Den Canadiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Canadiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Canadiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Canadas ambassade i Oslo er overordnet av Mr David Sproule , Canadas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Canadiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Canadas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Canadiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Canadiske ambassade i Oslo?

Mange Canadiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Canadas konsulatet nærmest deg: Stavanger

Søk etter hotell i nærheten av Canadas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Canadiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Canada - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Canadiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 99 53 00 eller e-post oslo@international.gc.ca


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Canadiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Canada .

Tjenester tilbys også for Canadiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Canadiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Canadas ambassade direkte på tlf (+47) 22 99 53 00 eller e-post oslo@international.gc.ca