Ungarn Flag

Ungarns Konsulat i Sarpsborg

Norge Flag

Ungarske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Ungarns konsulat i Sarpsborg. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Ungarske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Ungarns konsulat i Sarpsborg. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Ungarns konsulat.

Ungarns Konsulat i Norge
Hungarian Consulate in Sarpsborg, Norway Niels Pedersens vei 5 1721 Sarpsborg Norway

Telefonnummer:

(+47) 69 15 19 67

Faksnummer:

(+47) 69 14 81 03

E-post:

konsul-h@online.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Gebor Szeva

Åpningstider:

Ungarns konsulat er en bilateral oppgave i Sarpsborg og promoterer Ungarske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ungarske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Ungarns konsulat i Sarpsborg er overordnet av Mr Gebor Szeva , Ungarns Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ungarske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Ungarns konsulat i Sarpsborg kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Ungarns Konsulat i Sarpsborg

Langt vekke fra konsulatet i Sarpsborg?

Da kan det kan hende at det finnes mer Ungarske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Ungarns konsulat i Sarpsborg kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Ungarns konsulatet nærmest deg: Sarpsborg og Stavanger

Den Ungarske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Sarpsborg eller noen andre Ungarske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Ungarske ambassade i Norge Ungarns Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Ungarns konsulat i Sarpsborg

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Ungarske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Ungarn - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Ungarns konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 69 15 19 67 eller e-post konsul-h@online.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Ungarske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Ungarske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.