Ungarn Flag

Den Ungarske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Ungarske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Ungarske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Ungarske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Ungarns ambassade.

Ungarns Ambassade i Norge
Hungarian Embassy in Oslo, Norway Sophus Lies gate 3 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 55 24 18

Faksnummer:

(+47) 22 44 76 93

E-post:

mission.osl@mfa.gov.hu huembosl@online.no

Nettsted:

www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/NO/

Ambassadør:

Mr Goza Jeszenszky

Åpningstider:

Mon-Thu: 08.00-16.30 Fri: 08.00-14.00

Den Ungarske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Ungarske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ungarske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Ungarns ambassade i Oslo er overordnet av Mr Goza Jeszenszky , Ungarns Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ungarske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Ungarns ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Ungarske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Ungarske ambassade i Oslo?

Mange Ungarske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Ungarns konsulatet nærmest deg: Sarpsborg og Stavanger

Søk etter hotell i nærheten av Ungarns ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Ungarske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Ungarn - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Ungarske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 55 24 18 eller e-post mission.osl@mfa.gov.hu huembosl@online.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Ungarske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Ungarn .

Tjenester tilbys også for Ungarske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Ungarske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Ungarns ambassade direkte på tlf (+47) 22 55 24 18 eller e-post mission.osl@mfa.gov.hu huembosl@online.no