Tunisia Flag

Tunisias Konsulat i Bergen

Norge Flag

Tunisiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om Tunisias konsulat i Bergen. Konsulaten er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge eller til den Tunisiske ambassaden.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for Tunisias konsulat i Bergen. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tunisias konsulat.

Tunisias Konsulat i Norge
Tunisian Consulate in Bergen, Norway Klosteret 8 Postboks 3901-C, Bryggen 5835 Bergen Norway

Telefonnummer:

(+47) 55 96 29 00 (+47) 916 62 585

Faksnummer:

(+47) 55 35 55 51

E-post:

grinde@hilland.no

Nettsted:

Konsul:

Mr Bjorn Hugo Grinde

Åpningstider:

Tunisias konsulat er en bilateral oppgave i Bergen og promoterer Tunisiske interesser i Norge.

Konsulater spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tunisiske konsulater er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tunisias konsulat i Bergen er overordnet av Mr Bjorn Hugo Grinde , Tunisias Konsul til Norge

Åpningstider

Åpningstidene for konsulatene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tunisiske konsulater at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til konsulat.

På den offisielle siden til Tunisias konsulat i Bergen kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tunisias Konsulat i Bergen

Langt vekke fra konsulatet i Bergen?

Da kan det kan hende at det finnes mer Tunisiske konsulater i Norge. Om du oppholder deg langt vekke fra ett Tunisias konsulat i Bergen kan det være verdt å sjekke om det finnes ett i nærheten som tilbyr de tjenestene du trenger.

Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tunisias konsulatet nærmest deg: Bergen

Den Tunisiske ambassade i Norge - Om ikke konsulatet i Bergen eller noen andre Tunisiske konsulater kan være til hjelp, råder vi deg til å ta kontakt med den konsulære seksjonen av den Tunisiske ambassade i Norge Tunisias Ambassade i Oslo

Søk etter hotell i nærheten av Tunisias konsulat i Bergen

Om du er nødt til å reise langt for å besøke konsulatet, eller blir nødt til å returnere til den Tunisiske Konsulat kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tunisia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for Tunisias konsulat i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 55 96 29 00 (+47) 916 62 585 eller e-post grinde@hilland.no

Det er verdt å huske på at ikke alle konsulatene tilbyr de samme tjenestene.

Det kan vise seg at det nærmeste Tunisiske konsulatet er ikke alltid nødvendigvis det rette for deg og dine behov. Forskjellen på konsulatene i Norge er nivået av handlingskraft og størrelse. De større konsulatene, ofte kalt general konsulater, tilbyr som oftest ett vidt spektrum av tjenester i konsulære saker. Andre mindre Tunisiske konsulater er ofte bemannet av private statsborgere og kalles for honorære konsulater. Disse honorære konsulatene har ofte begrenset handlingskraft og behandler ikke søknader for verken pass eller visum.