Tunisia Flag

Den Tunisiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Tunisiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Tunisiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Tunisiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Tunisias ambassade.

Tunisias Ambassade i Norge
Tunisian Embassy in Oslo, Norway Drammensveien 82C 0271 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 41 72 00 (+47) 22 41 72 01

Faksnummer:

(+47) 22 41 72 04

E-post:

mail@tunisiaamb.no

Nettsted:

www.tunisiaamb.no

Ambassadør:

Mrs Sihem Seltene, Charge dAffaires e.p.

Åpningstider:

09.00-15.00

Den Tunisiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Tunisiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Tunisiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Tunisias ambassade i Oslo er overordnet av Mrs Sihem Seltene, Charge dAffaires e.p., Tunisias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Tunisiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Tunisias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Tunisiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Tunisiske ambassade i Oslo?

Mange Tunisiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Tunisias konsulatet nærmest deg: Bergen

Søk etter hotell i nærheten av Tunisias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Tunisiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Tunisia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Tunisiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 41 72 00 (+47) 22 41 72 01 eller e-post mail@tunisiaamb.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Tunisiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Tunisia .

Tjenester tilbys også for Tunisiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Tunisiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Tunisias ambassade direkte på tlf (+47) 22 41 72 00 (+47) 22 41 72 01 eller e-post mail@tunisiaamb.no